Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Λιβανός Ιωάννης

Δασικές Εργασίες & Προϊόντα

Διεύθυνση

Λεωφόρος Σπάρτης 114, Νεάπολη, Λακωνία 23053 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2734023246, 6973884637

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το Δασοτεχνικό Μας Γραφείο Έχει Λάβει Άδεια Ανάληψης Δημόσιων Έργων Εγκατάστασης Και Διαχείρισης Έργων Αστικού Και Περιαστικού Πρασίνου. Διαθέτει Βεβαίωση Εγγραφής Στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών (ΜΕΚ) Για Κατηγορία Έργων Πρασίνου 'Α Βαθμίδας Και Στο Μητρώο Εργ. Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) Για Κατηγορία Έργων Πρασίνου Τάξης Α1 Από Την Αρμόδια Υπηρεσία Του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών Και Δικτύων. Αναλαμβάνουμε Έρευνες Για Το Δασικό Ή Αναδασωτέο Χαρακτήρα Εκτάσεων Και Διεκπεραιώνουμε Διαδικασίες Έκδοσης Πράξεων Χαρακτηρισμού Από Τις Δασικές Υπηρεσίες. Ασκούμε Αντιρρήσεις Και Προσφυγές Ενώπιον Των Επιτροπών Επιλύσεως Δασικών Αμφισβητήσεων Κατά Πράξεων Χαρακτηρισμού Δασικών Υπηρεσιών Καθώς Και Αντιρρήσεις-Προσφυγές Κατά Των Δασικών Χαρτών Του Εθνικού Κτηματολογίου. Διεκπεραιώνουμε Πάσης Φύσεως Υποθέσεις Ιδιωτών Και Επαγγελματιών Σε Όλες Τις Δημόσιες Υπηρεσίες Και Κάθε Οργανισμό. Συντάσσουμε Μελέτες Ερμηνείας Αεροφωτογραφιών Και Ειδικές Τεχνικές Εκθέσεις Για Τη Μορφή Και Το Χαρακτήρα Εδαφικών Εκτάσεων,Καθώς Και Αιτήσεις, Υπομνήματα, Ενστάσεις, Προσφυγές Για Την Επίλυση Πάσης Φύσεως Ιδιοκτησιακών Δασικών Προβλημάτων Ενώπιον Οποιασδήποτε Δημοσίας Αρχής. Στις Υπηρεσίες Μας Προσθέσαμε Πρόσφατα Και Τη Συντήρηση Όλων Των Περιβάλλοντων Χώρων Και Κήπων Ξενοδοχείων, Ξενοδοχειακών Συγκροτημάτων, Αστικών Κι Εξοχικών Κατοικιών. Επίσης, Διεκπεραιώνουμε Τον Καθαρισμό-Κλάδεμα, Την Απομάκρυνση Της Βλάστησης Καθώς Και Τον Ευπρεπισμό Του Εξωτερικού Χώρου Της Ιδιοκτησίας Σας Καθ' Όλη Τη Διάρκεια Του Χρόνου.



Στα Πλαίσια Εργοληψιών Δημόσιων Έργων Του Γραφείου Μας, Αναφέρουμε Χαρακτηριστικά Παραδείγματα:

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΠΗΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ


Λιβανός Ιωάννης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Λιβανός Ιωάννης βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Σπάρτης 114 Νεάπολη, Λακωνία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Δασικές Εργασίες & Προϊόντα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2734023246.

Tags

δασολόγος Νεάπολη, δασικά Νεάπολη, δασοτεχνικές περιβαλλοντικές μελέτες Νεάπολη, φωτοερμηνείες Νεάπολη, συντήρηση κήπων Νεάπολη, εργοληψία Νεάπολη, Σπάρτη, Λακωνία

Βίντεο

Social Media