Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Λιβαθυνός Χαράλαμπος

Συνεργεία Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Ποσειδωνίας 5, Κόρινθος, Κορινθία 20100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2741022532, 6944298704

Φαξ

2741027482

Πληροφορίες

Στην Κόρινθο, θα βρείτε το εξειδικευμένο συνεργείο bmw και mini cooper “ΛΙΒΑΘΥΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ” το οποίο για περισσότερα από 8 χρόνια προσφέρει σε κάθε πελάτη του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας θα βρείτε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για τον έλεγχο, την επισκευή ή την συντήρηση του bmw και mini cooper αυτοκινήτου σας, καθώς και σύγχρονα μηχανήματα που θα σας εξασφαλίσουν μία άμεση και άψογη εργασία.


Λιβαθυνός Χαράλαμπος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Λιβαθυνός Χαράλαμπος βρισκεται στη διεύθυνση Ποσειδωνίας 5 Κόρινθος, Κορινθία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συνεργεία Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2741022532.

Tags

συνεργείο αυτοκινήτων bmw mini Κόρινθος, γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων Κόρινθος, συνεργείο αυτοκινήτων Λιβαθυνός Χαράλαμπος Κόρινθος, Κόρινθος

Βίντεο

Social Media