Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Macedonia Hotel

Ξενοδοχεία

Διεύθυνση

Καλαμάκι, Ζάκυνθος, Ζάκυνθος 29100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2695024590, 2695024591

Φαξ

2695041564

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στα δωμάτια υπάρχει ένα κλιματιστικό, μια κουζίνα κι ένα μπάνιο. Ένα μπαλκόνι ανήκει στα στάνταρ των περισσότερων δωματίων και προσφέρει επιπλέον χώρο για ανάπαυση και ξεκούραση κατά τη
διαμονή. Επιπλέον, υπάρχει ένα χρηματοκιβώτιο. Στην κουζινούλα βρίσκονται ένα ψυγείο και μια μηχανή του καφέ/τσαγιού. Μεγάλη άνεση προσφέρουν μία πρόσβαση στο διαδίκτυο, ένα τηλέφωνο, μια τηλεόραση και WiFi (έναντι χρέωσης). Είναι δυνατή η κράτηση με δωμάτια κατάλληλα για αναπηρική καρέκλα. Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με ένα ντους και μια μπανιέρα. Επιπλέον, υπάρχει ένας στεγνωτήρας μαλλιών. Επιπρόσθετα, είναι δυνατή η κράτηση για μπάνια κατάλληλα για αναπηρικές καρέκλες. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωμάτιο μη καπνιστών.

Το ξενοδοχείο διαμερισμάτων χτίστηκε το 2000. Το κατάλυμα προσφέρει 60 δωμάτια. Αυτά μοιράζονται σε ένα κεντρικό κτίριο και 5 διπλανά κτίρια. Ένα χρηματοκιβώτιο, μία υπηρεσία συναλλάγματος, ένα μπαρ, μια αίθουσα τηλεόρασης, ένα δωμάτιο αναψυχής, ένα ρουμ-σερβις και μία συσκευή φαξ διατίθεται στους πελάτες του ξενοδοχείου. Το ασύρματο τοπικό δίκτυο στους κοινούς χώρους δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες, να επικοινωνούν με τους δικούς τους. Το οικόπεδο του ξενοδοχείου διαμερισμάτων περιλαμβάνει επίσης εναν όμορφο κήπο και μια παιδική χαρά. Όποιος έρχεται με το δικό του όχημα, μπορεί να το αφήσει στο χώρο στάθμευσης του καταλύματος.


Macedonia Hotel - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Macedonia Hotel βρισκεται στη διεύθυνση Καλαμάκι Ζάκυνθος, Ζάκυνθος και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2695024590.

Tags

ξενοδοχείο Ζάκυνθος, δωμάτια Ζάκυνθος, διακοπές Ζάκυνθος, διαμονή Ζάκυνθος, διαμερίσματα Ζάκυνθος, στούντιο Ζάκυνθος

Βίντεο

Social Media