Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μαμάκος Λουκάς

Υδραυλικά Είδη
Υδραυλικοί

Διεύθυνση

Σπύρου Λούη 17, Καπανδρίτι, Αττική 19014 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

6974904825, 6971898305, 2102819009

Ιστότοπος

Πληροφορίες

H εταιρεία GM Energy δραστηριοποιείται στον χώρο των υδραυλικών και της θέρμανσης για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Με κύριο μέλημα μας τον επαγγελματισμό και τις απαιτήσεις του πελάτη το 2015 μπαίνουμε δυναμικά στο εμπορικό κομμάτι του κλάδου έως και σήμερα όπου για δεύτερη γενιά συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την επιχείρηση μας και να είμαστε δίπλα στον καταναλωτή.

Έτσι με εμπειρία και καινοτομία προσφερόμαστε καθημερινά για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη με συνέπεια, επαγγελματισμό και πολύ μεγάλη γκάμα επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές.

Έχουμε επίσης στην διάθεσή μας μηχανολόγους και συνεργεία με πολυετή πείρα στο αντικείμενο που μπορούν να μελετήσουν τις ανάγκες του ακινήτου σας και τις απαιτήσεις σας και να σας συμβουλέψουν γι αυτές ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση στην καλύτερη τιμή.


Μαμάκος Λουκάς - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μαμάκος Λουκάς βρισκεται στη διεύθυνση Σπύρου Λούη 17 Καπανδρίτι, Αττική και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Υδραυλικά Είδη και Υδραυλικοί. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 6974904825.

Tags

υδραυλικές εγκαταστάσεις Καπανδρίτι, εμπόριο υδραυλικών Καπανδρίτι, ψύξη Καπανδρίτι, θέρμανση Καπανδρίτι, κλιματισμός Καπανδρίτι, συστήματα πυρόσβεσης Καπανδρίτι, ενδοδαπέδια θέρμανση Καπανδρίτι, ηλιακά συστήματα Καπανδρίτι, ανακαινίσεις Καπανδρίτι, υδραυλικός Καπανδρίτι, εμπόριο ειδών θέρμανσης Καπανδρίτι, Μεταμόρφωση

Βίντεο

Social Media

Άλλα Καταστήματα

Μαμάκος Λουκάς

Φωτίου Γκινοσάτη 67
Μεταμόρφωση, Αττική, 14452
Ελλάδα