Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Αγίου Μηνά 17, Ηράκλειο, Ηράκλειο 71201 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2810285314

Φαξ

2810241613

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία ΜΑΝΙΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της ανδρικής ένδυσης από το 1974 . Η συσσωρευμένη εμπειρία σχεδόν 50 χρόνων, καθιστά την εταιρεία ΜΑΝΙΟΣ την πιο γνωστή στο είδος της και την πιο εξειδικευμένη στην ανδρική ένδυση. Με πίστη πάντα στο αυθεντικό στύλ, μπορεί ένας πελάτης να επιλέξει ανάμεσα σε μία μεγάλη συλλογή από μοντέρνες αλλά και κλασικές γραμμές από τους καλύτερους οίκους της Ευρώπης. Μοναδικός στόχος της εταιρείας μας είναι η συνεχής ικανοποίηση των πελατών μας με συνέπεια και σεβασμό, προσφέροντας τους εξαιρετική ποιότητα υφασμάτων, μοναδική εξυπηρέτηση καθώς και ολοκληρωμένες ενδυματολογικές προτάσεις (head-to-toe) για την καθημερινή αλλά και επίσημη τους εμφάνιση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.



Ύστερα από μία πολυετή πορεία, το όνομα ΜΑΝΙΟΣ έχει καθιερωθεί στην αγορά και για το γαμπριάτικο κουστούμι, γεγονός που μας κάνει περήφανους καθώς οι πελάτες μας εξακολουθούν να μας επιλέγουν για μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Τα γαμπριάτικο ντύσιμο αποτελεί το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και η ειδίκευσή μας αυτή στο χώρο του ανδρικού ενδύματος μας κάνει να ξεχωρίζουμε προσφέροντας πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα, άψογες εμφανίσεις στους πελάτες μας.


Manios - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Manios βρισκεται στη διεύθυνση Αγίου Μηνά 17 Ηράκλειο, Ηράκλειο και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ανδρικά Ενδύματα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2810285314.

Tags

ανδρικά ενδύματα Ηράκλειο, ανδρικά κοστούμια Ηράκλειο, γαμπριάτικα κοστούμια Ηράκλειο, σακάκι Ηράκλειο, γάμος Ηράκλειο, μπουφάν Ηράκλειο, δερμάτινα Ηράκλειο, παπούτσια Ηράκλειο

Βίντεο

Social Media