Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Marantoni

Εξοπλισμός Σχολείων
Εξοπλισμός Φροντιστηρίου

Διεύθυνση

Κωνσταντινουπόλεως 178Α, Κολωνός, Αττική 10444 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105150010, 2105150450

Φαξ

2105157507

Πληροφορίες

Στο Marantoni θα βρείτε ποιοτικά σχολικά έπιπλα και αξεσουάρ που θα συνθέσουν το μαθησιακό περιβάλλον που σχεδιάζετε. Θρανία, καθίσματα, άσπροι πίνακες, μαυροπίνακες, διαδραστικοί πίνακες, βιβλιοθήκες, έπιπλα υποδοχής είναι μερικά από τα έπιπλα που συνήθως γίνονται ανάρπαστα.

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε είδους αίθουσα θέλετε να δημιουργήσετε με πρακτικά και καλαίσθητα έπιπλα.


Marantoni - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Marantoni βρισκεται στη διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως 178Α Κολωνός, Αττική και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Εξοπλισμός Σχολείων και Εξοπλισμός Φροντιστηρίου. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105150010.

Tags

σχολικά έπιπλα Αθήνα, εξοπλισμός φροντιστηρίου Αθήνα, εξοπλισμός αιθουσών διδασκαλίας Αθήνα, θρανία διθέσια Αθήνα, θρανία μονοθέσια Αθήνα, καρεκλοθρανία Αθήνα, καρέκλες φροντιστηρίου Αθήνα, διαδραστικοί πίνακες Αθήνα, βιντεοπροβολείς Αθήνα, διαδραστική οθόνη Αθήνα

Βίντεο

Social Media