Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μασάλι

Παραδοσιακά Καφενεία

Διεύθυνση

Πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρύσανθου 39, Κομοτηνή, Ροδόπη 69100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2531084416

Πληροφορίες

ΜΑΣΑΛΙ (το) : Μια λέξη γνώριμη τόσο στους ντόπιους, όσο και στην φοιτητική κοινότητα της πόλης, που συχνά υιοθετεί και την χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα της. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επιλέχτηκε ως όνομα για το καφενείο μας. Ετυμολογικά, πρόκειται για την συζήτηση χωρίς θέμα, το κουτσομπολιό, και γενικότερα την κουβέντα που δεν αποσκοπεί σε ένα συμπέρασμα ,παρά γίνεται για να περνάει η ώρα. Συνηθίζεται στην Β.Ελλαδα και πρόκειται για λέξη δανεική από τα τουρκικά(masal) , που με την σειρά τους την έχουν δανειστεί από τα αραβικά.

Το καφενείο Μασάλι δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πελάτες του μια διαφορετική προσέγγιση στην καθημερινή του διασκέδαση και είναι εμπνευσμένο από τα παλιά παραδοσιακά καφενεία του ’40 .


Μασάλι - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μασάλι βρισκεται στη διεύθυνση Πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρύσανθου 39 Κομοτηνή, Ροδόπη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Παραδοσιακά Καφενεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2531084416.

Tags

παραδοσιακό καφενείο Κομοτηνή, μεζεδοπωλείο Κομοτηνή, ζωντανή μουσική Κομοτηνή, καφέ Κομοτηνή, delivery Komotini, Ροδόπη

Βίντεο

Social Media