Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Master Cool

Επαγγελματικά Ψυγεία

Διεύθυνση

Ζολώτα 6, Ηλιούπολη, Αττική 16341 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2109963998, 6970444652

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρία Mastercool δραστηριοποιείται από το 2005 στη διάθεση ψυγείων σε μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εταιρίες που ασχολούνται με την εστίαση όπως και αποθήκες τροφίμων. Επίσης προμηθεύει νοσοκομεία, παγοδρόμια και εργοστάσια με συστήματα ψύξης.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικούς τεχνικούς και σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό που διαθέτουμε προσφέρουμε στους πελάτες τη λύση που τους εξυπηρετεί καλύτερα.


Master Cool - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Master Cool βρισκεται στη διεύθυνση Ζολώτα 6 Ηλιούπολη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Επαγγελματικά Ψυγεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109963998.

Tags

επαγγελματικά ψυγεία Ηλιούπολη, ψυκτικά μηχανήματα Ηλιούπολη, service ψυκτικών μηχανημάτων Ηλιούπολη, επαγγελματική ψύξη Ηλιούπολη, service ψυκτικών θαλάμων Ηλιούπολη, ψυκτικοί θάλαμοι Αττική, παγοδρόμια Αττική, κατασκευές με panel Σαλωνίκης Ηλιούπολη

Βίντεο

Social Media