Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Aνάλυσις - Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη Αλεξάνδρα

Διαγνωστικά Κέντρα

Διεύθυνση

Αμβροσίου Φραντζή 19, Κυπαρισσία, Μεσσηνία 24500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2761023845

Φαξ

2761023925

Πληροφορίες

Η Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη γεννήθηκε στα Θυμιανά της Χίου, αλλά σήμερα ζει και εργάζεται στην Κυπαρισσία, έδρα του δήμου Τριφυλίας. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Υπηρέτησε ως αγροτική ιατρός στο Πυργί της Χίου και στη συνέχεια εργάστηκε στο νοσοκομείο της Χίου. Πήρε ειδικότητα Μικροβιολογίας – Βιοπαθολογίας (Αιματολογία – Βιοχημεία - Μικροβιολογία-Ανοσολογία) στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Αντιγόνη Αρσένη. Από ειδικευόμενη συμμετείχε στο ερευνητικό έργο του Εργαστηρίου του νοσοκομείου. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την Αιματολογία (Λευχαιμίες, Αιμοσφαιρινοπάθειες) υπό την εποπτεία του αείμνηστου Άρη Καρακλή, Διευθυντή τότε του Αιματολογικού Εργαστηρίου και της Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς της εκπόνησε τις εργασίες: “Χρώση Βλεφαρίδων στη Ψευδομονάδα” και “Acinetobacter calcoaceticus, ως αίτιο σηψαιμίας στα νεογνά” (Α. Μαστρογιαννάκη, Ε. Μαλάμου, Α. Αρσένη), το οποίο παρουσιάστηκε στο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο στην Αθήνα το 1985. Συμμετείχε στην ερευνητική εργασία “Το μυκόπλασμα ως αιτία στειρώσεως στους άνδρες” που έγινε υπό την εποπτεία της κ. Γιαμαρέλλου, ιατρού λοιμωξιολόγου, Καθηγήτριας Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει αρκετές εργασίες, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων.

Από το 1985, ως Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος προσφέρει τις υπηρεσίες της στο νομό Μεσσηνίας και δη στην επαρχία Τριφυλίας. Έχει ενεργό συμμετοχή σε Συνέδρια του κλάδου της και Σεμινάρια και συνεργάζεται με την έδρα Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών -πρόγραμμα Whonet- για την αντοχή των μικροβίων της κοινότητας στα αντιβιοτικά. Παράλληλα, παρακολουθεί τα μαθήματα που διοργανώνει η Μικροβιολογική Εταιρεία. Συμμετέχει στο πρόγραμμα ΑΤΛΑΣ, το οποίο είναι το Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών όλων των ΑΕΙ της Χώρας.

Σήμερα, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο Εργαστήριο στην Κυπαρισσία με ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ-ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ, ΒΙΟΛΟΓΟ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.


Aνάλυσις - Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη Αλεξάνδρα - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Aνάλυσις - Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη Αλεξάνδρα βρισκεται στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 19 Κυπαρισσία, Μεσσηνία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Διαγνωστικά Κέντρα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2761023845.

Tags

μικροβιολόγος Κυπαρισσία, διαγνωστικό κέντρο Κυπαρισσία, μικροβιολογικά εργαστήρια Κυπαρισσία

Βίντεο

Social Media