Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Maxi Transfers

Ραδιοταξί

Διεύθυνση

Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, Κουνουπιδιανά, Χανιά, Χανιά 73100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2821069800, 6980341850, 6944336030

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η Maxi Transfers είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες οδηγούς ταξί, με πολυετή εμπειρία στις τουριστικές μεταφορές.

Μερικές από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες μεταφοράς που προσφέρονται είναι:
– Μεταφορές με ταξί στα Χανιά και άλλες περιοχές της Κρήτης
– Μεταφορές με minibus, με νέα και πολυτελή οχήματα
– Μεταφορές με μίνι βαν, για μεγαλύτερες ομάδες

Στόχος της εταιρείας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και η ικανοποίηση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών μας σε ό,τι αφορά τις οδικές μεταφορές στο νησί της Κρήτης.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης ασφάλεια στις μεταφορές, άρα άνεση, διακριτικότητα και υπευθυνότητα, γι' αυτό οι πελάτες μας ανταμείβουν καθημερινά με την προτίμησή τους και δημιουργώντας έτσι μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης.


Maxi Transfers - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Maxi Transfers βρισκεται στη διεύθυνση Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, Κουνουπιδιανά Χανιά, Χανιά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ραδιοταξί. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2821069800.

Tags

μεταφορές με ταξί Κουνουπιδιανά Χανιά, transfers Κουνουπιδιανά Χανιά, mini bus Κουνουπιδιανά Χανιά, transfers Kounoupidiana Crete, mini bus transfers Kounoupidiana Crete, airport transfers Kounoupidiana Chania, γραφείο τουρισμού Κρήτη

Βίντεο

Social Media