Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Mb Service

Συνεργεία Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Ποσειδώνος 62 (Πρώην 28, Εντός Avin), Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 55535 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310443322, 6956546568

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Εδώ και 50 χρόνια σας παρέχουμε τις πλέον αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης οχημάτων Mercedes-Benz και Smart.

Με έμφαση στην ποιότητα και την εξειδίκευση αποκλειστικά στα μοντέλα των παραπάνω διακριτικών τίτλων εξασφαλίζουμε την πλήρη εκπαίδευση του προσωπικού μας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σαν κάτοχος αυτοκινήτου από την Νο.1 σε αξιοπιστία εταιρία στον κόσμο, ενός Mercedes-Benz ή Smart, σας αξίζει χωρίς αμφιβολία το καλύτερο!

Για αυτό το λόγο, το συνεργείο μας είναι πάντα εξοπλισμένο με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες στη διάγνωση βλαβών ώστε το αυτοκίνητό σας να επιδιορθωθεί άμεσα, γρήγορα και πάντα με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.


Mb Service - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Mb Service βρισκεται στη διεύθυνση Ποσειδώνος 62 (Πρώην 28, Εντός Avin) Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συνεργεία Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310443322.

Tags

εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη, συνεργείο αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη, εξειδικευμένο συνεργείο mercedes Θεσσαλονίκη ανταλλακτικά Θεσσαλονίκη, σέρβις Θεσσαλονίκη, service Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media