Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Med Trust A.E (Wellion )

Φαρμακευτικά & Ιατρικά Είδη
Ιατρικά Είδη

Διεύθυνση

Μετεώρων 3, Κορωπί, Αττική 19440 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106742375, 2106526522

Φαξ

2106742335

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η Med Trust είναι μια εταιρία με έδρα την Αυστρία, που επί δυο δεκαετίες κατασκευάζει τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα Wellion, υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Η εταιρεία μας έχει έδρα στο Κορωπί και ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο ιατρικών μηχανημάτων με εξειδίκευση στο ζαχαρώδη διαβήτη και παραφαρμακευτικά είδη.

Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με γνώσεις και εξειδίκευση, έτσι ώστε να είμαστε κοντά στις ανάγκες κάθε γιατρού αλλά και κάθε συνανθρώπου μας για να του παρέχουμε κάθε δυνατή μέριμνα μέσα από τα προϊόντα μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργούμε, και να προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας στον χώρο της υγείας.

Η επιχείρησή μας διαθέτει:
CGM σύστημα συνεχούς καταγραφής γλυκόζης/αισθητήρες/πομπούς,μετρητές γλυκόζης αίματος , χοληστερόλης, ουρικού οξέως και κετονών, ταινίες μέτρησης, συσκευές τρυπήματος/σκαρφιστήρες, βελονάκια πένας ινσουλίνης, συμπληρώματα διατροφής, υπογλυκαιμικά (ιμβερτοποιημένο σιρόπι ζάχαρης), εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης δέρματος για διαβητικούς,θήκες ψύξης μεταφοράς ινσουλίνης.

Επίσης διαθέτουμε πιεσόμετρα,οξύμετρα, ηλεκτρονικά και ψηφιακά θερμόμετρα,οξύμετρα rapid test και combotest 4 in 1.

WELLION CLUB:
Όλοι οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν εγγραφή για τα δώρα στο https://Wellionclub.gr/home , το οποίο δημιουργήθηκε για να επιβραβεύσει τους διαβητικούς ασθενείς που έχουν εμπιστευθεί προϊόντα Wellion.


Med Trust A.E (Wellion ) - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Med Trust A.E (Wellion ) βρισκεται στη διεύθυνση Μετεώρων 3 Κορωπί, Αττική και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Φαρμακευτικά & Ιατρικά Είδη και Ιατρικά Είδη. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106742375.

Tags

ιατρικά μηχανήματα Κορωπί, ιατρικά είδη Κορωπί, παραφαρμακευτικά είδη Κορωπί, wellion Κορωπί, Αττική

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Monday : 09:00 - 16:30

Tuesday : 09:00 - 16:30

Wednesday : 09:00 - 16:30

Thursday : 09:00 - 16:30

Friday : 09:00 - 16:30

Social Media