Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μεγάλος Μουρτιάς

Εστιατόρια

Διεύθυνση

Μεγάλος Μουρτιάς, Αλόννησος, Μαγνησία 37005 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2424065737, 2424065954

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η οικογενειακή παραδοσιακή ταβέρνα λειτουργεί από το 1982 και είναι κτισμένη ανάμεσα σε ελαιόδεντρα. Μπορείτε να δροσιστείτε στα καταγάλανα νερά του μεγάλου Μουρτιά, να χρησιμοποιήσετε δωρεάν τις ξαπλώστρες της επιχείρησης στις σκιές των ελιών και να απολαύσετε κάτω από το δροσερό κιόσκι το πάντοτε καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό.
Οι μοναδικές γεύσεις θα σας καταπλήξουν, διότι η πολύχρονη εμπειρία και τα αγνά υλικά κάνουν τη διαφορά. Γευτείτε την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και τις τοπικές νοστιμιές με μεγάλη ποικιλία και σε πιάτα για χορτοφάγους και σε σαλάτες. Επίσης μπορείτε να συνοδεύσετε το ούζο ή το τσίπουρό σας με θαυμάσιους μεζέδες. Τα φρεσκότατα ντόπια ψάρια είναι πάντοτε καλοψημένα, η αστακομακαρονάδα υπέροχη και αν δοκιμάσετε ψαρόσουπα δεν θα τη ξεχάσετε ποτέ. Άλλες εξίσου νόστιμες επιλογές είναι το μπουρέκι και η χταποδόπιτα Αλοννήσου κατόπιν παραγγελίας.
Το εστιατόριο Μεγάλος Μουρτιάς σας υποδέχεται το πρωί με καφέ για όλα τα γούστα και πρωινό. Το μεσημέρι με μεζέδες ή πλήρες γεύμα ενώ το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα ή το φεγγάρι στη θάλασσα. Αν έχετε λόγο να γιορτάσετε η ταβέρνα Μεγάλος Μουρτιάς μπορεί να διοργανώσει κατόπιν παραγγελίας ένα ξεχωριστό μπουφέ για γκρουπ μέχρι και εκατό άτομα.
Μπορείτε να κατηφορίσετε το δρόμο από το παλαιό χωριό με τα πόδια (περίπου είκοσι λεπτά), με ταξί ή με το δικό σας όχημα, για το οποίο υπάρχει ιδιόκτητο πάρκινγκ για τους πελάτες. Εναλλακτικά μπορείτε να φτάσετε με βάρκα ή σκάφος και να δέσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Για τους λάτρεις της φύσης και των περιπάτων υπάρχει η διαδρομή από το Πατητήρι στον μεγάλο Μουρτιά περίπου μισή ώρα στην οποία θα διασχίσετε πανέμορφα μονοπάτια και θα αντικρίσετε καταπληκτικά τοπία.


Μεγάλος Μουρτιάς - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μεγάλος Μουρτιάς βρισκεται στη διεύθυνση Μεγάλος Μουρτιάς Αλόννησος, Μαγνησία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εστιατόρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2424065737.

Tags

εστιατόριο Αλόννησος, ενοικιαζόμενα δωμάτια Αλόννησος, εστιατόριο Αλόννησος, κοινωνικές εκδηλώσεις Αλόννησος, Μεγάλος Μουρτιάς, rooms to Alonissos, restaurant Alonissos

Βίντεο

Social Media