Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μελέτης

Τέντες Συστήματα Σκίασης

Διεύθυνση

Θηβών 131, Παλαιά Κοκκινιά, Πειραιάς, Αττική 18542 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104926269, 6998818818

Φαξ

2104926269

Πληροφορίες

Η επιχείρηση μας “ΤΕΝΤΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ” η οποία εδρεύει στον Πειραιά Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 συνεχόμενα χρόνια στο χώρο των συστημάτων σκίασης, προσφέροντας σε κάθε πελάτη ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την οικία, το εξοχικό, τον επαγγελματικό χώρο αλλά και το κατάστημα του, στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

Μαζί σχεδιάζουμε την ιδανική λύση, σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις τόσο τις δικές σας, όσο και του χώρου σας. Δημιουργούμε το σύστημα σκίασης ακριβώς όπως το φαντάζεστε και το έμπειρο συνεργείο μας που αποτελείτε από υπεύθυνους ανθρώπους, αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει την τοποθέτηση του στον χώρο σας με στόχο την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση σας.


Μελέτης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μελέτης βρισκεται στη διεύθυνση Θηβών 131, Παλαιά Κοκκινιά Πειραιάς, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Τέντες Συστήματα Σκίασης. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104926269.

Tags

τέντες Πειραιάς, μουσαμάδες Πειραιάς, ομπρέλες Πειραιάς, διάφανες ζελατίνες Πειραιάς, ρολοκουρτίνες Πειραιάς, επισκευή τέντας Πειραιάς, συντήρησή τέντας Πειραιάς, τοποθέτηση τέντας Πειραιάς, πιστοποιημένο κατάστημα ce,Νίκαια, Πειραιάς

Βίντεο

Social Media