Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μέλι Καρίμαλης

Μελισσοκομικά Προϊόντα

Διεύθυνση

Γιαλισκάρι Ράχες, Ικαρία, Σάμος 83301 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2275071420, 6979278808, 6973491686

Πληροφορίες

Η εμπειρία, η αφοσίωση και η ιδιαίτερη αγάπη στα παραδοσιακά εργαλεία και τις γνώσεις των μελών της επιχείρησης προσδίδουν εγγύηση και κύρος στο χώρο των μελισσών. Ο συνεχής εκσυγχρονισμός των μηχανημάτων, η διαρκή ενημέρωση πάνω σε θέματα μελισσοκομίας, η συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια μελισσοκομίας μας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις του χώρου και να εφαρμόζουμε τις νεότερες και καλύτερες πρακτικές που επικρατούν.

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έγιναν σοβαρές προσπάθειες και άλλαξε ο χαρακτήρας της επιχείρησης. Είναι ενδεικτικό ότι εφαρμόζοντας τους κανόνες άσκησης Βιολογικής Μελισσοκομίας και τηρώντας το πλήρες νομοθετικό πλαίσιο κατάφερε να έχει πιστοποιημένο βιολογικό μέλι. Η εταιρεία μας πιστοποιείται από εγκεκριμένο Φορέα Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία που διέπει την παραγωγή και εμπορία βιολογικών προϊόντων με κωδικό έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση GR-BIO-03.


Μέλι Καρίμαλης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μέλι Καρίμαλης βρισκεται στη διεύθυνση Γιαλισκάρι Ράχες Ικαρία, Σάμος και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Μελισσοκομικά Προϊόντα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2275071420.

Tags

μέλι Ικαρία, βιολογικό μέλι Ικαρία, bio μέλι Ικαρία, μελισσοκομικά προϊόντα Ικαρία, μελίσσια Ικαρία, βασιλικός πολτός Ικαρία, ανθόμελο Ικαρία, πευκόμελο Ικαρία, θυμαρίσιο μέλι Ικαρία, πρόπολη Ικαρία, κερί Ικαρία, γύρη Ικαρία, κηραλοιφή Ικαρία, αναματόμελο Ικαρία, bio προϊόντα Ικαρία, βιολογικά προϊόντα Ικαρία, Σάμος

Βίντεο

Social Media