Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Meropi Hotel

Ξενοδοχεία

Διεύθυνση

Μάλια, Μάλια, Ηράκλειο 70007 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2897032215, 2897031160

Φαξ

2897031036

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Αυτό το ευάερο, μοντέρνο ξενοδοχείο διαμερισμάτων απέχει 11 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, 5 χλμ. από το Μουσείο "ΛΥΧΝΟΣΤΑΤΗΣ" και 8 χλμ. από το ενυδρείο Aquaworld Aquarium & Reptile
Rescue Centre.

Τα άνετα, ευάερα διαμερίσματα έχουν φωτεινή, κομψή διακόσμηση με ρετρό επιρροές και διαθέτουν τηλεοράσεις, καθώς και μικρές κουζίνες, ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και μπαλκόνια ή αυλές. Οι αναβαθμισμένες μονάδες έχουν μπανιέρες με υδρομασάζ.

Στις παροχές περιλαμβάνονται 5 εξωτερικές πισίνες (2 για παιδιά) που συνδέονται με τεράστιο χώρο ηλιοθεραπείας, καθώς και σάουνα, ατμόλουτρο, παιδική χαρά και χώρος παιχνιδιών. Στις επιλογές φαγητού περιλαμβάνονται ένα άνετο εστιατόριο και 2 μπαρ δίπλα στην πισίνα. Προσφέρεται πρωινό.


Meropi Hotel - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Meropi Hotel βρισκεται στη διεύθυνση Μάλια Μάλια, Ηράκλειο και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2897032215.

Tags

ξενοδοχείο Μάλια, διαμονή Μάλια, διακοπές Μάλια

Βίντεο

Social Media