Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Mesaria Studios

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Μεσαριά, Δονούσα Κυκλάδων, Δονούσα, Κυκλάδες 84300 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

6946573037, 2285051802

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Τα Μεσαριά Studios βρίσκονται στον οικισμό Μεσαριά Δονούσας (ή Χαραυγή) σε απόσταση 3,5 χιλ. από το λιμάνι και κεντρικό οικισμό του νησιού το Σταυρό.
Σ΄ ένα ήσυχο και φιλικό περιβάλλον σας περιμένουμε για να περάσετε όμορφες και αξέχαστες διακοπές.

Τα δωμάτιά μας είναι χτισμένα σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που μπροστά τους απλώνεται το απέραντο γαλάζιο θάλασσας και ουρανού, προσφέροντας σας μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Δίχωρα ,ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα έτσι ώστε να μην σας λείψει τίποτα για να απολαύσετε κάθε μέρα που θα περάσετε στο νησί μας και με δυνατότητα φιλοξενίας έως 4 ατόμων.


Mesaria Studios - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Mesaria Studios βρισκεται στη διεύθυνση Μεσαριά, Δονούσα Κυκλάδων Δονούσα, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 6946573037.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Δονούσα, ενοικιαζόμενα studios Δονούσα, ημιδιαμονή Δονούσα, διαμονή Δονούσα, δωμάτια με θέα θάλασσα Δονούσα, αυτόνομα δωμάτια Δονούσα, rooms to rent Donousa

Βίντεο

Social Media