Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΗΣ Μ.ΙΚΕ

Μεταφορές Μετακομίσεις

Διεύθυνση

Βόλου 22, Αλμυρός Βόλου, Μαγνησία 37100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2422400018, 6976808912

Πληροφορίες

Η μεταφορική εταιρεία μας με έδρα τον Αλμυρό Μαγνησίας αναλαμβάνει παντός τύπου μεταφορές εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα.


Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία την μετακόμισή σας σε όλη την Ελλάδα και φροντίζουμε αν θέλετε για το αμπαλάζ των πραγμάτων σας για να διασφαλίσουμε την ασφαλή μεταφορά τους στον τόπο του προορισμού.


Ακόμη η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τα είδη που μεταφέρετε και να τα παραλάβετε απο την αποθηκη μας ή κατόπιν συνεννόησης να τα μεταφέρουμε στο χώρο σας.


Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα μεταφοράς - μετακόμισης σε φοιτητές και στρατιωτικούς και στηρίζουμε κάθε μετακίνηση τους σε όλη την Ελλάδα.


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΗΣ Μ.ΙΚΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΗΣ Μ.ΙΚΕ βρισκεται στη διεύθυνση Βόλου 22 Αλμυρός Βόλου, Μαγνησία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Μεταφορές Μετακομίσεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2422400018.

Tags

logistics Αλμυρός, μεταφορική Αλμυρός, μεταφορές Αλμυρός, μετακομίσεις Αλμυρός, αμπαλάζ Αλμυρός, μεταφορά εμπορευμάτων Αλμυρός, αποθήκευση εμπορευμάτων Αλμυρός, Μαγνησία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media