Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Metallic Systems

Μηχανουργεία

Διεύθυνση

Μαρίας Γκίκα (Τσάκωνα), Θέση Τόχι, Κορωπί, Αττική 19400 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106628097, 6980655993

Φαξ

2106628009

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρία μας αποτελείται από Ελασματουργείο και Μηχανουργείο όπου μέσα από τη μεταξύ τους συνεργασία δημιουργούνται κατασκευές με ποιότητα και αντοχή στο χρόνο αλλά παράλληλα με μοντέρνο σχεδιασμό και αποτελεσματική λειτουργικότητα.

Ενδεικτικά κατασκευάζουμε στέγαστρα, πέργκολες, σκάλες, κάγκελα, έπιπλα κ.α. Προσπαθούμε οι τιμές να είναι όσο πιο οικονομικές γίνεται διατηρώντας πάντα υψηλού επιπέδου τεχνικές και ποιότητα.


Metallic Systems - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Metallic Systems βρισκεται στη διεύθυνση Μαρίας Γκίκα (Τσάκωνα), Θέση Τόχι Κορωπί, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Μηχανουργεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106628097.

Tags

μεταλλικές κατασκευές Κορωπί, αλουμίνια Κορωπί, πέργκολες Κορωπί, αντικατάσταση κουφωμάτων Κορωπί, εξαρτήματα inox Κορωπί, διαμόρφωση λαμαρίνας Κορωπί, μηχανουργείο Κορωπί

Βίντεο

Social Media