Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Mirabeli Studios

Ενοικιαζόμενα Studios

Διεύθυνση

Πολλώνια, Μήλος, Κυκλάδες 84800 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2287041540, 6946265341

Φαξ

2287041131

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Αν θέλετε να γνωρίσετε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου και να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία των χρωμάτων και των αρωμάτων της Μεσογείου, σας προσκαλούμε στο Mirabeli Suites στα Πολλώνια της Μήλου. Τα Πολλώνια, όμορφο γραφικό λιμάνι στα βορειοανατολικά της Μήλου είναι ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε τη γνωριμία σας με το νησί.

Πολύ κοντά σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού, σας προσφέρει χαλάρωση στις όμορφες παραλίες, μεσογειακές αυθεντικές γεύσεις στις παραδοσιακές ταβέρνες του και όμορφες στιγμές νυχτερινής διασκέδασης. Με τη γνήσια, νησιώτικη φιλοξενία μας και τη χαρακτηριστική κυκλαδίτικη ομορφιά του τοπίου, σας υποσχόμαστε ξένοιαστες και άνετες διακοπές, είτε αναζητάτε τη χαλάρωση, είτε είστε λάτρεις των εξερευνήσεων.


Mirabeli Studios - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Mirabeli Studios βρισκεται στη διεύθυνση Πολλώνια Μήλος, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Studios. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2287041540.

Tags

studios Πολλώνια, σουίτες Πολλώνια, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πολλώνια, διαμονή Πολλώνια, ενοικιαζόμενες τουριστικές κατοικίες Πολλώνια, Μήλος, rooms to rent Pollonia, Milos

Βίντεο

Social Media