Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μητέρα Γη

Οπωροπωλεία

Διεύθυνση

Τατοΐου 106 και Νικολάου Πλαστήρα, Νέα Ερυθραία, Αττική 14671 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106204619

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το ταξίδι ξεκίνησε το καλοκαίρι του 92′ σ’ ένα μικρό παράπηγμα δίπλα στον φούρνο του Βενέτη όπου οι γονείς μου η Κα Βενετία & ο Κος Γιάννης στέγασαν τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους. Εκεί στο μικρό στέκι των 10 τετραγωνικών φέρανε τους καρπούς της Μάνας Γης, την πραμάτεια του γητευτή του χώματος, του ταχυδακτυλουργού της φύσης όπου φυτεύοντας σπόρους βγάζει ζωή απ’το καπέλο της γης του Αγρότη !

Εκεί λοιπόν και εγώ αμούστακο κ άγουρο παιδί άρχισα να μαθαίνω την γνώση δίπλα τους, ένα βήμα την φορά, να επιλέγεις τους παραγωγούς που σέβονται την Μάνα Γη που τους ταΐζει καλλιεργώντας με καθαρούς τρόπους & ευλάβεια, το χώμα. Έμαθα να σέβομαι τον άνθρωπο που αφήνει κ την σκόνη του στο μαγαζί μας, κατανοώντας με τα χρόνια πως υπάρχω γιατί υπάρχετε & μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια της διαδρομής μας.


Μητέρα Γη - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μητέρα Γη βρισκεται στη διεύθυνση Τατοΐου 106 και Νικολάου Πλαστήρα Νέα Ερυθραία, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Οπωροπωλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106204619.

Tags

οπωροπαντοπωλείο Νέα Ερυθραία, φρούτα Νέα Ερυθραία, λαχανικά Νέα Ερυθραία, λιανικό εμπόριο φρούτων Νέα Ερυθραία, λιανικό εμπόριο λαχανικών Νέα Ερυθραία, χονδρικό εμπόριο φρούτων Νέα Ερυθραία, χονδρικό εμπόριο λαχανικών Νέα Ερυθραία, χειροποίητα γλυκά κουταλιού Νέα Ερυθραία, χειροποίητα σαρακοστιανά Νέα Ερυθραία, ξηροί καρποί Νέα Ερυθραία, χειροποίητα ζυμαρικά Νέα Ερυθραία, τυροκομικά Νέα Ερυθραία, αυγά ημέρας Νέα Ερυθραία, χύμα κρασί Νέα Ερυθραία, τόνος Αλοννήσου Νέα Ερυθραία, φακές Εγκλουβής Νέα Ερυθραία, Αττική

Βίντεο

Social Media