Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μητσοστέργιος Ευστάθιος

Φυσικοθεραπευτές

Διεύθυνση

Ωρωπού 70, Γαλάτσι, Αττική 11146 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102922174, 6974355482

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στο φυσικοθεραπευτήριο του Μητσοστέργιου Ευστάθιου θα αντιμετωπίσετε κάθε ζήτημα σχετικό με δυσκολία στην κίνηση κάποιων σημείων του σώματος, με την αποθεραπεία μετά από τραυματισμούς γενικώς είτε αθλητικούς. Συνεχώς εκπαιδευόμενος και ενημερωμένος για τις σύγχρονες μεθόδους στον χώρο της φυσικοθεραπείας ο κύριος Μητσοστεργίου χρησιμοποιεί με γνώση και υπευθυνότητα τεχνικές όπως: υδροθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία,υπέρηχοι, διαθερμία, laser και θερμοθεραπεία.


Μητσοστέργιος Ευστάθιος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μητσοστέργιος Ευστάθιος βρισκεται στη διεύθυνση Ωρωπού 70 Γαλάτσι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Φυσικοθεραπευτές. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102922174.

Tags

κέντρο φυσικοθεραπείας Γαλάτσι, φυσικοθεραπευτήριο Γαλάτσι, φυσικοθεραπεία Γαλάτσι, φυσικοθεραπευτής Γαλάτσι, κρουστικοί υπέρηχοι Γαλάτσι, tecar Γαλάτσι, Αττική

Βίντεο

Social Media