Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μηχανουργική

Μηχανουργεία

Διεύθυνση

Βατερό, Κοζάνη, Κοζάνη 50100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2461095567

Φαξ

2461095490

Πληροφορίες

Η ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΗ διευθύνεται τον Λάζαρο Καπαγιαννίδη, πτυχιούχο Πολιτικό Μηχανικό, με ειδικότητα στο σχεδιασμό των μεταλλικών βιομηχανικών κατασκευών.

Τεχνικό Προσωπικό
Το τεχνικό προσωπικό αποτελείται από 6 άτομα καταρτισμένα και με πολυετή εμπειρία στον τομέα των μηχανουργικών κατασκευών, των επισκευών και των πολύπλοκων επιδιορθώσεων εξαρτημάτων παντός τύπου βαρέων μηχανημάτων, καθώς επίσης και των μεταλλικών κατασκευών.

Συνεχής Επιμόρφωση
Η διοίκηση της Εταιρείας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού, διενεργώντας προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης με σκοπό την απόκτηση δεξιοτήτων και τη βελτίωση των προσωπικών ικανοτήτων του προσωπικού με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.


Μηχανουργική - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μηχανουργική βρισκεται στη διεύθυνση Βατερό Κοζάνη, Κοζάνη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Μηχανουργεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2461095567.

Tags

μηχανουργείο Κοζάνη, μηχανουργικές εργασίες Κοζάνη, μεταλλικές κατασκευές Κοζάνη, Βατερό

Βίντεο

Social Media