Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Modern Bagno

Είδη Υγιεινής

Διεύθυνση

Κοκκύλια, Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2671027385

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στην επιχείρηση μας θα βρείτε πλακάκια και είδη υγιεινής για να φτιάξετε το σπιτικό σας ή την επιχείρηση σας και όλα αυτά σε φιλικές τιμές, άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση .

Κυρίως όμως θα βρείτε αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Αυτά δηλαδή που έχουν κάνει την εταιρία μας Νο 1 στον χώρο μας.

Στην Έκθεση μας θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε Είδη Υγιεινής και Πλακάκια των μεγαλύτερων ελληνικών και Ξένων εταιριών όπως η Ideal Standard, Kerakoll & M

Εδώ θα βρείτε επιλογές για κάθε πορτοφόλι και γούστο και φυσικά, άριστη εξυπηρέτηση και φιλικό περιβάλλον. Επισκεφθείτε μας για να βρούμε μαζί ότι χρειάζεστε !


Modern Bagno - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Modern Bagno βρισκεται στη διεύθυνση Κοκκύλια Αργοστόλι, Κεφαλονιά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Είδη Υγιεινής. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2671027385.

Tags

είδη υγιεινής Αργοστόλι, εισαγωγές ειδών υγιεινής Αργοστόλι, πλακάκια Αργοστόλι, μπάνιο Αργοστόλι, υδραυλικά είδη Αργοστόλι, δάπεδα Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Βίντεο

Social Media