Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μωραΐτης Ιωάννης

Συνεργεία Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Πέρα Τριοβασάλος, Μήλος, Κυκλάδες 84800 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2287022307

Φαξ

2287021719

Πληροφορίες

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Στο συνεργείο μας φροντίζουμε για την ασφάλειά σας. Έχουμε έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προσωπικό με τεχνογνωσία για να προσφέρουμε ποιότητα στις υπηρεσίες μας.

Στο service Μωραΐτης στη Μήλο φροντίζουμε κάθε σας πρόβλημα. Κάνουμε γενικό έλεγχο στο όχημά σας, έλεγχο φρένων, της λίπανσης, της διεύθυνσης, έλεγχοι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργεία του. Με τους ελέγχους και τη σωστή δουλειά μας εξασφαλίζουμε ότι το αυτοκίνητό σας δεν θα βγάζει συχνά μικροζημιές και καταστροφές σε εξαρτήματα.


Μωραΐτης Ιωάννης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μωραΐτης Ιωάννης βρισκεται στη διεύθυνση Πέρα Τριοβασάλος Μήλος, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συνεργεία Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2287022307.

Tags

συνεργείο αυτοκινήτων Μήλος, service αυτοκινήτων Μήλος, έλεγχος κτεο Μήλος, ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Μήλος, ευθυγράμμιση Μήλος, ζυγοστάθμιση Μήλος

Βίντεο

Social Media