Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Motor Plus - Morison Oil

Αντιπροσωπεία & Συνεργείο Αυτοκινήτων
Λιπαντικά
Πετρελαιοκινητήρες
Πρατήρια Καυσίμων

Διεύθυνση

Δρυμός Θεσσαλονίκης, Δρυμός, Θεσσαλονίκη 57200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2394032335

Φαξ

2394033002

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η Ελληνική εταιρεία MOTOR PLUS με παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας Λιπαντικών και Χημικών προϊόντων από το 1980 παρέχει τις υπηρεσίες της στο χώρο των Λιπαντικών και είναι από τις δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες με γκάμα προϊόντων που καλύπτει μεγάλο φάσμα καταναλωτών.

Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και την πολυετή πείρα διασφαλίζει τα προϊόντα της και εξασφαλίζει στους πελάτες της την σιγουριά της χρήσεως των λιπαντικών της.

Τα ορυκτέλαια που διαθέτει είναι όλα πρωτογενή υψηλής τεχνολογίας με άριστες και ελεγχόμενες προδιαγραφές καλύπτοντας τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών μηχανών του κόσμου.


Motor Plus - Morison Oil - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Motor Plus - Morison Oil βρισκεται στη διεύθυνση Δρυμός Θεσσαλονίκης Δρυμός, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Αντιπροσωπεία & Συνεργείο Αυτοκινήτων, Λιπαντικά, Πετρελαιοκινητήρες και Πρατήρια Καυσίμων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2394032335.

Tags

εμπόριο λιπαντικών Δρυμός, λιπαντικά αυτοκινήτων Δρυμός, υγρά φρένων Δρυμός, γράσα Δρυμός, υγρά κυκλωμάτων ψύξης Δρυμός, λιπαντικά μηχανημάτων Δρυμός, λιπαντικά διαφορικών Δρυμός, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media