Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Motorent

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Καβαλλότι 4, Ακρόπολη, Αττική 11742 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2109234939, 6936842842

Φαξ

2109234885

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η motorent® είναι μια Ελληνική εταιρεία ενοικιάσεως μοτοσυκλετών που λειτούργησε για πρώτη φορά το 1976 στην Αθήνα, και από τότε συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κρατώντας έως σήμερα σταθερά τη πρώτη θέση στον κλάδο της ενοικιάσεως μοτοσικλετών.

Η motorent® σκοπό έχει να προσφέρει στους πελάτες της εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης εντός πόλης αλλά και διακοπών μέσα από περιηγήσεις με μοτοσικλέτα.

Στην motorent® για να κάνουμε την ενοικίαση δικύκλου πιο εύκολη για εσάς σας παρέχουμε:

Δυνατότητα επιλογής προϊόντων και υπηρεσιών που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας (επαγγελματικές / ψυχαγωγίας)
Ποικιλία μοτοσικλετών.
Η motorent® διαθέτει έναν εξειδικευμένο και διαρκώς ανανεωνόμενο στόλο με πάνω από 60 δίκυκλα (μοντέλα του τελευταίου 1 ½ χρόνου), που καλύπτουν τις ανάγκες από μικρά αυτόματα, μεσαίας κατηγορίας ημιαυτόματα μηχανάκια, μέχρι τις μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες μικτού τουρισμού (ON-OFF).

Η συνταγή της επιτυχίας της motorent® ήταν και είναι το όραμά της να δημιουργήσει την καλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία του κλάδου ενοικίασης μοτοσικλετών, μέσω συνεχών επενδύσεων σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό, ανανεωνόμενο στόλο και εξειδικευμένο προσωπικό.


Motorent - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Motorent βρισκεται στη διεύθυνση Καβαλλότι 4 Ακρόπολη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109234939.

Tags

ενοικιάσεις μοτοσυκλετών Ακρόπολη, ενοικιάσεις μοτοποδηλάτων Ακρόπολη, rent moto Ακρόπολη, group moto Ακρόπολη, Αθήνα

Βίντεο

Social Media