Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Mouragio Apartments Georgioupolis

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Γεωργιούπολη, Γεωργιούπολη, Χανιά 73007 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2825061037

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Λίγα μόλις μέτρα από το μουράγιο, βρίσκονται τα διαμερίσματα «Μουράγιο». Χτισμένα σε τρία επίπεδα και με μαγευτική θέα στο ποτάμι και τη θάλασσα, τα 8 άνετα διαμερίσματα δίκαια φέρουν τα ονόματα των 8 ανέμων καθώς δεσπόζει ο ναυτικός διάκοσμος με αυθεντικά εξαρτήματα και αντίκες από παλιά καράβια.

Επτά από τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 3 άτομα και το τελευταίο και μεγαλύτερο, είναι ιδανικό για παρέες έως 4 ατόμων. Είναι κτισμένα με τρόπο που εναρμονίζονται με τον περιβάλλοντα φυσικό χώρο, προσανατολισμένα στο βορά, με συνέπεια να είναι δροσερά τις ζέστες μέρες του καλοκαιριού.

Στα ΜOURAGIO APARTMENTS έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας να προστατεύουμε το περιβάλλον, που ειναι ευθύνη όλων μας και μπορεί να συμβαδίζει απόλυτα με άνετες και απολαυστικές διακοπές.

Είμαστε ανοικτά και σας περιμένουμε από την 1η Μαΐου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.


Mouragio Apartments Georgioupolis - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Mouragio Apartments Georgioupolis βρισκεται στη διεύθυνση Γεωργιούπολη Γεωργιούπολη, Χανιά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2825061037.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Γεωργιούπολη, διαμονή Γεωργιούπολη, διαμερίσματα Γεωργιούπολη, κατάλυμα Γεωργιούπολη, δωμάτια με θέα Γεωργιούπολη, apartments Georgioupolis, Χανιά, Κρήτη

Βίντεο

Social Media