Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μπαγιώργας Θωμάς

Κουρτίνες
Κουρτινόβεργες & Κουρτινόξυλα
Χαλιά Μοκέτες
Ταπετσαρίες

Διεύθυνση

Φιλοθέη, Αρτα, Άρτα 47042 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2681051325

Φαξ

2681051310

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η επιχείρηση ΜΠΑΓΙΩΡΓΑΣ μετρά πολλά χρόνια στην αγορά του Νομού Άρτας, προσφέροντάς σας μεγάλη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές σε λευκά είδη και πολλά άλλα προϊόντα.

Σε ένα άνετο και φιλόξενο χώρο στην Καλαμιά Φιλοθέης Άρτας, το προσωπικό μας σας καλωσορίζει καθημερινά και είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας κατευθύνει σχετικά με τις επιλογές σας.

Η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας για την καλαισθησία και την ποιότητα των ειδών κάθε χώρου μας ωθούν να επιλέγουμε για εσάς προϊόντα και υφάσματα επιλεγμένων εταιρειών, υψηλής αισθητικής, προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε στυλ και προτίμηση.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε λευκά είδη, είδη bebe, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, κουρτίνες, κουρτινόξυλα, χαλιά, μοκέτες, πλαστικά δάπεδα, ρόλερ, περσίδες και ταπετσαρίες τοίχου.


Μπαγιώργας Θωμάς - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μπαγιώργας Θωμάς βρισκεται στη διεύθυνση Φιλοθέη Αρτα, Άρτα και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Κουρτίνες, Κουρτινόβεργες & Κουρτινόξυλα, Χαλιά Μοκέτες και Ταπετσαρίες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2681051325.

Tags

λευκά είδη Άρτα, χαλιά Άρτα, μοκέτες Άρτα, ταπετσαρίες Άρτα, κουρτίνες Άρτα, κουρτινόξυλα Άρτα

Βίντεο

Social Media