Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μπακατσιάς Service

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών

Διεύθυνση

Χαριλάου Τρικούπη 41, Καρπενήσι, Ευρυτανία 36100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2237024271, 6972915084

Φαξ

2237024933

Πληροφορίες

Το Μπακατσιάς Service ιδρύθηκε το 1980 από τον Αθανάσιο Μπακατσιά. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, διάδοχος της επιχείρησης είναι ο ιός του Ιωάννης Μπακατσιάς ο οποίος αποφοίτησε από το ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Πατρών.

Είναι πιστοποιημένος ψυκτικός ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε στην επισκευή επαγγελματικών συσκευών. Σήμερα το Μπακατσιάς Service με εφόδια την πολυετή εμπειρία και την συνεχή επιμόρφωση, με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε άψογη εξυπηρέτηση, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και συμφέρουσες τιμές.




Έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία σε οποιαδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε προέρχονται από τους πιο γνωστούς προμηθευτές διεθνώς, ενώ παρέχεται η σχετική εγγύηση και τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας.Διαχρονικός μας στόχος η ποιοτική παροχή υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση.


Μπακατσιάς Service - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μπακατσιάς Service βρισκεται στη διεύθυνση Χαριλάου Τρικούπη 41 Καρπενήσι, Ευρυτανία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2237024271.

Tags

επισκευές ηλεκτρικών συσκευών Καρπενήσι, service ηλεκτρικών οικιακών συσκευών Καρπενήσι, κλιματιστικά Καρπενήσι, service miele Καρπενήσι, service nef Καρπενήσι, service bosch Καρπενήσι, service pitsos Καρπενήσι, service lg Καρπενήσι, service electolux Καρπενήσι, service samsung Καρπενήσι, ψύξη κλιματισμός Καρπενήσι, εμπορία κλιματιστικών Καρπενήσι, επισκευή ψυγείων Καρπενήσι, service ψυγείων Καρπενήσι, service Mitsubishi Καρπενήσι, Ευρυτανία

Βίντεο

Social Media