Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μπέσσα Α Υιοι ΟΕ

Καυσόξυλα

Διεύθυνση

Τέρμα Λεβαδείας, Λαμία, Φθιώτιδα 35100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2231044791, 6976993353

Φαξ

2231044871

Πληροφορίες

Η επιχείρηση Υιοι Αποστόλου Μπέσσα ιδρύθηκε το 1990 από τους αδερφούς Βασίλειο και Ευθύμιο Μπεσσα ,σαν συνέχεια της ξυλουργικής μονάδας που είχε ιδρύσει ο πατέρας τους Απόστολος το 1975.
Η εταιρεία μας σχεδιάζει, κατασκευάζει και παρέχει οικολογική απεντόμωση σε ξύλινα κιβώτια και παλέτες όλων των προδιαγραφών και τύπων εάν και εφόσον είναι απαραίτητη. Οι ξύλινες παλέτες διαχωρίζονται σε δύο είδη , δύο εισόδων και τεσσάρων εισόδων. Είναι εφικτή η κατασκευή παλέτας ,σε οποιαδήποτε διάσταση και τύπο ,κατόπιν παραγγελίας

Στεγάζεται σε ιδιόκτητη έκταση 25,000τ.μ. στη Λαμία του Ν. Φθ/δος .Το αντικείμενο της επιχείρησης διευρύνεται συνεχώς καθώς από την εγχώρια ξυλεία στέγης επεκτάθηκαν και σε εισαγωγές ευρωπαϊκής ξυλείας σύνθετης και απλής ,πατωμάτων και επενδύσεων άριστης ποιότητας και ασυναγώνιστης τιμής.


Μπέσσα Α Υιοι ΟΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μπέσσα Α Υιοι ΟΕ βρισκεται στη διεύθυνση Τέρμα Λεβαδείας Λαμία, Φθιώτιδα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Καυσόξυλα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231044791.

Tags

καυσόξυλα Λαμία, προσανάμματα Λαμία, εμπόριο ξυλείας Λαμία, μονώσεις Λαμία, σκεπές Λαμία, πατώματα Λαμία, παλέτες Λαμία

Βίντεο

Social Media