Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Βασιλικό, Ζάκυνθος, Ζάκυνθος 29100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2695026654, 2695026655

Φαξ

2695023396

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στην είσοδο του συγκροτήματος θα δείτε την παλιά ισόγεια αγροικία, που χτίστηκε το 1911 και ανακαινίστηκε πρόσφατα διατηρώντας το παραδοσιακό χωριάτικο χρώμα την οποία περιβάλλει ένας καταπράσινος κήπος με μπουκαμβίλιες, τριανταφυλλιές, ιβίσκους, πικροδάφνες, μυρτιές, ελιές και κυπαρίσσια. Πιο ανατολικά θα δείτε δύο νεόκτιστα διώροφα πέτρινα κτίρια δομημένα με πέτρα από τα ζακυνθινά βουνά και παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Η μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και το πράσινο από τα μπαλκόνια τους, αποτελεί το καλύτερο συμπλήρωμα στην χαλάρωση και την άνεση που θα απολαύσετε κατά την διαμονή σας. Οι Μυρτιές διαθέτουν 4 studios 25 τ.μ. για 2 έως 3 άτομα (στο παλιό πέτρινο), δύο διαμερίσματα 40 τ.μ. 2 υπνοδωματίων για 4 έως 5 άτομα (στο παλιό πέτρινο) και τέσσερις πολυτελείς μεζονέτες (στα διώροφα) που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα. Αρχιτεκτονικά σε όλες τις κατοικίες δεσπόζουν οι πέτρινοι τοίχοι, τα ξύλινα ταβάνια και οι σκεπές με τον παραδοσιακό βροντάλε, τα κεραμικά πλακάκια στα πατώματα, οι ξύλινες πέργκολες στις βεράντες και τα μπαλκόνια τα ξύλινα ή πέτρινα ανώφλια, ο πέτρινος παλιός ξυλόφουρνος στην αυλή. Στη εσωτερική διακόσμηση, χαρακτηριστικές είναι οι παλιές πόρτες, οι ντουλάπες, οι απλίκες και τα φωτιστικά, οι καθρέπτες, οι πίνακες ζωγραφικής της νόνας Helen και οι καλλιτεχνικές παρεμβάσεις της κόρης της, τα λευκά κεντητά κουρτινάκια των γιαγιάδων της οικογένειας στα παραθύρια.


Myrties - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Myrties βρισκεται στη διεύθυνση Βασιλικό Ζάκυνθος, Ζάκυνθος και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2695026654.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Βασιλικό Ζάκυνθος, διαμονή Βασιλικό Ζάκυνθος, βίλλες Βασιλικό Ζάκυνθος, πέτρινες βίλλες Βασιλικό Ζάκυνθος, διακοπές Βασιλικό Ζάκυνθος

Βίντεο

Social Media