Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μυστράλ Μέλαθρον

Οίκοι Ευγηρίας

Διεύθυνση

1ο Χλμ. Σπάρτης Νοσοκομείου, Σπάρτη, Λακωνία 23100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2731029616, 2731029662

Φαξ

2731029617

Πληροφορίες

Στους πρόποδες του Ταϋγέτου και σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, βρίσκεται η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Μυστράλ Μέλαθρον.

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με θέα τους λακωνικούς ελαιώνες, δεσπόζει το 2500 τμ κτήριο μας όπου στους δύο ορόφους του διαθέτει μονόκλινα,δίκλινα,τρίκλινα και τετράκλινα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια.

Με 20ετη πείρα στο χώρο της περίθαλψης καθώς και ένα άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,θα φροντίσουμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό τις ανάγκες των ηλιωμένων και θα εξασφαλίσουμετην απαραίτητη θαλπωρή για φυσική και συναισθηματική αποκατάσταση.

Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε μόνιμα ή προσωρινά περιστατικά όπως: χρόνιες παθήσεις, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, γεροντική άνοια και νόσο Alzheimer, άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα σε μετεγχειρητικό στάδιο κ.α.

Το Μυστράλ Μέλαθρον εποπτεύεται από το Υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών και τη νομαρχία Λακωνίας και είναι μέλος της πανελλήνιας ένωσης μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων ΠΕΜΦΗ.


Μυστράλ Μέλαθρον - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μυστράλ Μέλαθρον βρισκεται στη διεύθυνση 1ο Χλμ. Σπάρτης Νοσοκομείου Σπάρτη, Λακωνία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Οίκοι Ευγηρίας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2731029616.

Tags

κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων Σπάρτη, μονάδα αποκατάστασης Σπάρτη, κέντρο αποκατάστασης χρόνιων πασχόντων Σπάρτη, οίκος υπερηλίκων Σπάρτη

Βίντεο

Social Media