Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ναυρίδης Ευθύμιος & Συνεργάτες

Δικηγορικά Γραφεία

Διεύθυνση

Βουκουρεστίου 21, Κολωνάκι, Αττική 10671 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2103601020, 6977593301, 2103627978

Φαξ

2103604298

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Με 6 γραφεία στην περιοχή των βαλκανίων και 2 επερχόμενα οι δικηγορικές ομάδες της "Ναυρίδης Ευθύμιος & Συνεργάτες" αποτελούν δύναμη και σιγουριά στη διαχείριση υποθέσεων που αφορούν στο Εμπορικό Δίκαιο, σε Ποινικές υποθέσεις, ζητήματα για έκδοση κάρτας Visa, θέματα χρηματοτραπεζικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά.

Με μελέτη ξεχωριστή και αφοσίωση στεκόμαστε σε κάθε υπόθεση και με ειλικρινή σχέση συνεργασίας με τον πελάτη πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Ναυρίδης Ευθύμιος & Συνεργάτες - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ναυρίδης Ευθύμιος & Συνεργάτες βρισκεται στη διεύθυνση Βουκουρεστίου 21 Κολωνάκι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Δικηγορικά Γραφεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2103601020.

Tags

δικηγορική εταιρεία Ναυρίδης Ευθύμιος και συνεργάτες Κολωνάκι, δικηγορικά γραφεία Κολωνάκι, νομικές υποθέσεις Κολωνάκι, δικηγόρος Κολωνάκι, δικηγόροι Κολωνάκι, golden visa Κολωνάκι, δικηγορικό Βουκουρέστι Κολωνάκι, δικηγορικό Σόφια Κολωνάκι, δικηγορικό Τύραννα Κολωνάκι, δικηγορικό Σκόπια Κολωνάκι, δικηγορικό Αλβανία Κολωνάκι, ίδρυση επιχειρήσεων Κολωνάκι, Αθήνα, Αττική

Βίντεο

Social Media