Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Nemo Team

Ιχθυοπωλείο

Διεύθυνση

Θηβών 86, Περιστέρι, Αττική 12131 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105765437, 2110135371

Πληροφορίες

Στο ιχθυοπωλείο "Nemo Team" θα επιλέξετε ανάμεσα σε φρέσκα ψάρια και μαλάκια αυτά που προτιμάτε για το καθημερινό σας τραπέζι. Μπορούμε να σας τα καθαρίσουμε και να σας τα μαγειρέψουμε όπως θέλετε με δωρεάν παράδοση στον χώρο σας.

Επιπλέον τροφοδοτούμε ταβέρνες και εστιατόρια.


Nemo Team - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Nemo Team βρισκεται στη διεύθυνση Θηβών 86 Περιστέρι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ιχθυοπωλείο. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105765437.

Tags

ιχθυοπωλεία Περιστέρι, ψαράδικα Περιστέρι, φρέσκα ψάρια Περιστέρι, όστρακα Περιστέρι, θαλασσινά Περιστέρι, χταπόδια Περιστέρι, καλαμάρια Περιστέρι, ψάρια ανοιχτής θάλασσας Περιστέρι, ψάρια Περιστέρι, ψάρια πελαγίσια Περιστέρι, μύδια Περιστέρι, ψημένα ψάρια Περιστέρι, τηγανητά ψάρια Περιστέρι, ψητά ψάρια Περιστέρι, μαγειρευτά θαλασσινά Περιστέρι, ριζότα θαλασσινών Περιστέρι, γαριδομακαρονάδες Περιστέρι

Βίντεο

Social Media