Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Neos Olympos

Ξενοδοχεία

Διεύθυνση

Θεόδωρου Δεληγιάννη 38, Μεταξουργείο, Αττική 10438 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105223433

Φαξ

2105223408

Πληροφορίες

Στο ξενοδοχείο Neos Olympos θα χαλαρώσετε κατά τη διαμονή σας στην Αθήνα καθώς το κτίριο είναι από τα παραδοσιακά της περιοχής και πρόσφατα ανακαινισμένο. Η θέση του είναι προνομιακή καθώς περπατώντας βρίσκεστε σε 5-10 λεπτά στο κέντρο της Αθήνας καθώς και σε μέσα συγκοινωνίας, αγορά και γνωστές πλατείες.


Neos Olympos - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Neos Olympos βρισκεται στη διεύθυνση Θεόδωρου Δεληγιάννη 38 Μεταξουργείο, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105223433.

Tags

ξενοδοχείο Μεταξουργείο Αθήνα, διαμονή Μεταξουργείο Αθήνα, διανυκτέρευση Μεταξουργείο Αθήνα, οικονομικό ξενοδοχείο Μεταξουργείο Αθήνα, renovated hotel Metaxourgeio Athens, traditional hotel Metaxourgeio Athens, centrall located hotel Metaxourgeio Athens, free wifi hotel Metaxourgeio Athens, budget hotel Metaxourgeio Athens, quad room Metaxourgeio Athens, 24 hours reception hotel Metaxourgeio Athens, accommodation Metaxourgeio Athens, BB hotel Metaxourgeio Athens, Μεταξουργείο, Αθήνα

Βίντεο

Social Media