Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Nereides

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Κολυμβάρι, Κολυμβάρι, Χανιά 73006 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2824022605, 6984606725, 6980818339

Πληροφορίες

Με εξωτερική πισίνα και εστιατόριο, το Nereides Hotel βρίσκεται στο Κολυμβάρι, 200μ. από την παραλία. Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μπαρ, παιδική χαρά, γυμναστήριο και δωρεάν Wi-Fi.

Απλά και πολύχρωμα, όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και ανοίγουν σε μπαλκόνι ή αίθριο. Όλα είναι εξοπλισμένα με μίνι ψυγείο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια και στεγνωτήρα μαλλιών. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα στον κήπο, το βουνό ή το Κρητικό Πέλαγος.

Το εστιατόριο Nereides σερβίρει παραδοσιακά πιάτα που συνοδεύονται με τοπικό τσίπουρο. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα πρωινό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μέλι και άλλα κρητικά προϊόντα. Ένα μίνι μάρκετ είναι μόλις 15μ. μακριά, ενώ μερικά εστιατόρια είναι διαθέσιμα σε απόσταση 400 μέτρων.


Nereides - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Nereides βρισκεται στη διεύθυνση Κολυμβάρι Κολυμβάρι, Χανιά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2824022605.

Tags

ενοικιαζόμενα studios Κολυμβάρι, ενοικιαζόμενα δωμάτια Κολυμβάρι, διακοπές Κολυμβάρι, Χανιά

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Ανοιχτό 24 ώρες!

Social Media