Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Φυτώρια Νικόλας

Φυτώρια

Διεύθυνση

Κύκνων, Κομμένο, Κομμένο, Κέρκυρα 49100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2661091795, 6932440579

Πληροφορίες

Σας περιμένουμε στο Φυτώριο Νικόλας Γεώργιος ώστε το καταρτισμένο μας προσωπικό να σας βοηθήσει σε θέματα σχετικά με την επιλογή φυτών, χωμάτων, λιπασμάτων, αξεσουάρ, γλαστρών.

Επίσης μπορούμε να συζητήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε σε ζητήματα κλαδέματος φυτών και κοπής δέντρων καθώς και σε σχεδιασμού και διαμόρφωσης κηπευτικών χώρων.


Φυτώρια Νικόλας - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Φυτώρια Νικόλας βρισκεται στη διεύθυνση Κύκνων, Κομμένο Κομμένο, Κέρκυρα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Φυτώρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2661091795.

Tags

φυτώριο Κέρκυρα, λιπάσματα Κέρκυρα, φυτοφάρμακα Κέρκυρα, ζωοτροφές Κέρκυρα, φυτά εσωτερικού-εξωτερικού χώρου Κέρκυρα, ανθοκομικά Κέρκυρα, δενδροκομικά Κέρκυρα, καλλωπιστικά φυτά Κέρκυρα, βιολογικές καλλιέργειες Κέρκυρα, σπόροι κηπευτικών Κέρκυρα, αρχιτεκτονική - συντήρηση κήπων Κέρκυρα

Βίντεο

Social Media