Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Νηρέας Κασωτάκης Απόστολος

Πρατήρια Πάγου

Διεύθυνση

Καστέλλι Πεδιάδος, Ηράκλειο, Ηράκλειο 70006 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2891031727, 6944541813

Φαξ

2891032052

Πληροφορίες

Η βιοτεχνία πάγου “Νηρέας” ιδρύθηκε το 1993 στο Καστέλλι Πεδιάδος, και μέχρι σήμερα εξυπηρετεί με απόλυτη συνέπεια στην ποιότητα πάγου και τροφοδοσίας τις ανάγκες των επιχειρήσεων όλης της Κρήτης.

Παράγουμε διάφορα είδη πάγου με παγομηχανές τελευταίας τεχνολογίας Αντίστροφης Ώσμωσης, ώστε ο πάγος μας να βγαίνει από 100% καθαρό κρυστάλλινο νερό, απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και βαρέα μέταλλα. Διασφαλίζουμε την καθαρότητα και ποιότητα του πάγου μας διεξάγοντας τακτικούς ελέγχους ακολουθώντας τους θεσμοθετημένους κανονισμούς.

Κάνουμε 24ωρη διανομή πάγου σε όλη την Κρήτη και τροφοδοτούμε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, πρατήρια πάγου, γάμους, βαφτίσεις, ιδιωτικές και δημόσιες εκδηλώσεις, και μπορούμε να διαθέσουμε φορτηγό ψυγείο για διανυκτέρευση εφ` όσον μας ζητηθεί. Επίσης προσφέρουμε καταψύκτη για την άριστη φύλαξη και διατήρηση του πάγου.

Διαθέτουμε τον πάγο μας σε τιμές λιανικής, χονδρικής και υπερχονδρικής. Μην αμελήσετε να εγγραφείτε στην λίστα μας υποβάλλοντας το email σας στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις προσφορές μας!


Νηρέας Κασωτάκης Απόστολος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Νηρέας Κασωτάκης Απόστολος βρισκεται στη διεύθυνση Καστέλλι Πεδιάδος Ηράκλειο, Ηράκλειο και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Πρατήρια Πάγου. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2891031727.

Tags

πρατήριο πάγου Καστέλλι Ηράκλειο, διανομή πάγου Καστέλλι Ηράκλειο, παγάκια Καστέλλι Ηράκλειο, παγοποιείο Καστέλλι Ηράκλειο, βιοτεχνία πάγου Καστέλλι Ηράκλειο, Κρήτη

Βίντεο

Social Media