Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Notis Penguin

Κλιματισμός

Διεύθυνση

2ο Χλμ Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη 50200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2463028969, 2463022301

Φαξ

24630-24007

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Με επίκεντρο τον επαγγελματία, με σεβασμό στις επαγγελματικές του ανάγκες και στην συνεχή αναζήτηση της ποιότητας, η εταιρία "NOTIS PENGUIN ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ" ιδρύθηκε από τον κ. Κωνσταντινίδη πριν από 40 χρόνια.

Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την χρήση μηχανημάτων και εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας παρέχουν στην εταιρία την δυνατότητα παραγωγής έργου υψηλής ποιότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η εταιρία "NOTIS PENGUIN ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ", με αρκετές βραβεύσεις στο ιστορικό της, δραστηριοποιείται στον χώρο της ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, του ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ, του ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ , του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, των ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ και στην ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ AUTOGAS. Συνεργάζεται με μερικούς απο τους μεγαλυτερους οίκους του εξωτερικού, υποστηρίζει με SERVICE τα μηχανήματά της μετά την πώληση και είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ικανοποιήσει κάθε απορία και ανάγκη των πελατών της.


Notis Penguin - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Notis Penguin βρισκεται στη διεύθυνση 2ο Χλμ Πτολεμαΐδας - Φλώρινας Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κλιματισμός. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2463028969.

Tags

θέρμανση Πτολεμαΐδα, κλιματισμός Πτολεμαΐδα, αεροθέρμανση Πτολεμαΐδα, εξαερισμός Πτολεμαΐδα, βιοτεχνία μηχανών παγοκύβων Πτολεμαΐδα, επαγγελματικός εξοπλισμός Πτολεμαΐδα

Βίντεο

Social Media