Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Nutramedica

Pet Shops
Καλλωπισμός Περιποίηση Κατοικίδιων Ζώων

Διεύθυνση

Χαριλάου Τρικούπη 141 και Αιγίνης, Νέα Ερυθραία, Αττική 14671 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2108000663, 2108000605

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το Nutramedica Skylos kai Gata είναι το αποτέλεσμα ενός εγχειρήματος που αφορά στην εισαγωγή και διάθεση των κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων για το σκύλο και τη γάτα.
Η πολυετής και έντονη δραστηριότητά μας στον τομέα της επιλεκτικής εκτροφής, όπως και οι υψηλές απαιτήσεις των εκθέσεων μορφολογίας και αγώνων εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο, είχαν ως συνέπεια τη βαθιά έρευνά μας για την ιδανική φροντίδα των σκύλων μας.
Η συνεχής χρήση διαφορετικών, αλλά μόνο των εξαίρετων προϊόντων της αγοράς, μας έδωσε τη δυνατότητα να τα μελετήσουμε και να γνωρίσουμε τα πλέον αποτελεσματικά στον τομέα της διατροφής, της υγιεινής και των αξεσουάρ για το σκύλο και τη γάτα.
Αυτά τα προϊόντα διαπραγματευόμαστε και προωθούμε δίνοντας στο Nutramedica Skylos kai Gata το χαρακτήρα «πρότασης», η οποία απευθύνεται σε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για το «τέλειο» προϊόν, στην καλύτερη τιμή.


Nutramedica - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Nutramedica βρισκεται στη διεύθυνση Χαριλάου Τρικούπη 141 και Αιγίνης Νέα Ερυθραία, Αττική και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Pet Shops και Καλλωπισμός Περιποίηση Κατοικίδιων Ζώων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2108000663.

Tags

καλλωπισμός ζώων Νέα Ερυθραία, βιολογικές τροφές Νέα Ερυθραία, συμπληρώματα διατροφής Νέα Ερυθραία, ολιστικές τροφές Νέα Ερυθραία

Βίντεο

Social Media