Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ο Γιώργος

Καφετέριες
Ζαχαροπλαστεία

Διεύθυνση

2 Χλμ Πτολεμαίδας Ανατολικού, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη 50200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2463082330, 2463053933

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Τα ζαχαροπλαστεία Σιδηρόπουλος Γιώργος, είναι κοντά σας με μοναδικές δημιουργίες και σας δίνουν μια «γλυκιά» πρόταση για να παρουσιάσετε το «θέμα» του γάμου σας και να κλέψετε την παράσταση! Γαμήλιες τούρτες, κεράσματα σε μοναδικά πρωτότυπα σχέδια φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι και φαντασία και πολλές ξεχωριστές προτάσεις, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Η πολύχρονη πείρα μας, τα αγνά και πάντα φρέσκα υλικά που χρησιμοποιούμε, αποτελούν εγγύηση για την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής σας!

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας στο https://anastasiasanparamythi.gr/


Ο Γιώργος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ο Γιώργος βρισκεται στη διεύθυνση 2 Χλμ Πτολεμαίδας Ανατολικού Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Καφετέριες και Ζαχαροπλαστεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2463082330.

Tags

cafe ζαχαροπλαστείο Πτολεμαΐδα, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Πτολεμαΐδα, ζαχαροπλαστείο Πτολεμαΐδα, catering Πτολεμαΐδα, φρέσκα γλυκά Πτολεμαΐδα, σιροπιαστά Πτολεμαΐδα, τούρτες γάμων Πτολεμαΐδα, γλυκά βάφτισης Πτολεμαΐδα, φρέσκα γλυκά Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, παγωτά Πτολεμαΐδα, τούρτες γενεθλίων Πτολεμαΐδα, στολισμός βάπτισης Πτολεμαΐδα, στολισμός γάμου Πτολεμαΐδα

Βίντεο

Social Media