Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ο Κόμβος της Γνώσης

Βιβλιοπωλεία

Διεύθυνση

Φιλικής εταιρείας 2Α Καρδαμίτσια, Ιωάννινα, Ιωάννινα 45500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2651025577, 2651181380

Φαξ

2651025577

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από βιβλία λογοτεχνικά, είδη χειροτεχνίας, γραφική ύλη, σχολικά είδη πχ παγούρια και τσάντες.

Ρωτήστε το έμπειρο προσωπικό μας για ιδέες για δώρα καθώς και για βιβλία που θέλετε να επιλέξετε ανάλογα με το είδος που αναζητείτε.


Ο Κόμβος της Γνώσης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ο Κόμβος της Γνώσης βρισκεται στη διεύθυνση Φιλικής εταιρείας 2Α Καρδαμίτσια Ιωάννινα, Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Βιβλιοπωλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2651025577.

Tags

βιβλιοπωλείο Καρδαμίτσια, βιβλιοπωλείο Ιωάννινα, φωτοτυπίες Καρδαμίτσια, εκτυπώσεις Καρδαμίτσια, βιβλία Καρδαμίτσια, χαρτικά Καρδαμίτσια, σχολικά Είδη Καρδαμίτσια, Service Η/Υ Καρδαμίτσια, υπολογιστές Καρδαμίτσια, αναλώσιμα Καρδαμίτσια, είδη γραφείου Καρδαμίτσια, δώρα Καρδαμίτσια, παιχνίδια Καρδαμίτσια, e-shop Καρδαμίτσια, Ιωάννινα

Βίντεο

Social Media