Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Oassis Studios

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Παλαιοχώρα, Παλαιοχώρα, Χανιά 73001 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2823041328, 6974430669

Φαξ

2823041328

Πληροφορίες

Τα δωμάτιά μας βρίσκονται πολύ κοντά στην παραλία Χαλικιά και στην Παχιά Άμμο καθώς και σε καταστήματα, μίνι μάρκετ και εστιατόρια. Σας περιμένουμε να απολαύσετε τις ανέσεις μας και να χαλαρώσετε σε ένα απολύτως φιλόξενο περιβάλλον για όλες τις περιστάσεις.

Στις παροχές μας περιλαμβάνονται: Wi-Fi, κλιματισμός, τηλεόραση και μίνι ψυγείο. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο μπαλκόνι και να ετοιμάσετε το γεύμα σας στην μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος.


Oassis Studios - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Oassis Studios βρισκεται στη διεύθυνση Παλαιοχώρα Παλαιοχώρα, Χανιά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2823041328.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Παλαιόχωρα Χανίων, διαμερίσματα ενοικιαζόμενα Παλαιόχωρα Χανίων, τουρισμός Παλαιόχωρα Χανίων, εξοπλισμένα δωμάτια Παλαιόχωρα Χανίων

Βίντεο

Social Media