Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Onirome

Έπιπλα

Διεύθυνση

3ο χλμ ε.ο Πρέβεζας Ηγουμενίτσας, Πρέβεζα, Πρέβεζα 48100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2682041606, 2682089383

Φαξ

2682026521

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Επί 60 συνεχόμενα χρόνια έχουμε δημιουργήσει τη δική μας ισχυρή ιστορία στο χώρο του επίπλου. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας Onirome είναι η κατασκευή, εμπορία και εισαγωγή επίπλων. Εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας, είτε αυτό αφορά την επίπλωση μίας κατοικίας, είτε αναλαμβάνοντας τον εξοπλισμό ξενοδοχειακών μονάδων, χώρων εστίασης κλπ. Προσεγγίζουμε τις πραγματικές ανάγκες, δίνοντας απλές, ουσιαστικές - διαχρονικές λύσεις με άποψη και χαρακτήρα, και είμαστε δίπλα σε κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία που θέλει να δημιουργήσει τον δικό του ιδιαίτερο χώρο. Στόχος μας είναι να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες. Ο σωστός και λειτουργικός σχεδιασμός, η ποιότητα των υλικών και η τεχνογνωσία μας, δημιουργούν τους πιο ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες μας και αποτελούν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας, παρέχοντάς τους σιγουριά και αξία στις επιλογές τους.


Onirome - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Onirome βρισκεται στη διεύθυνση 3ο χλμ ε.ο Πρέβεζας Ηγουμενίτσας Πρέβεζα, Πρέβεζα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Έπιπλα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2682041606.

Tags

έπιπλα Πρέβεζα, έπιπλα εσωτερικού χώρου Πρέβεζα, έπιπλα εξωτερικού χώρου Πρέβεζα, παιδικά έπιπλα Πρέβεζα, παιδικό δωμάτιο Πρέβεζα, έπιπλα γραφείου Πρέβεζα

Βίντεο

Social Media