Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Παιδί & Οικογένεια

Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας

Διεύθυνση

Αρκαδίας 16Α, Περιστέρι, Αττική 12132 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105777616

Φαξ

2105786387

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Μέχρι πολύ πρόσφατα η επιστημονική κοινότητα θεωρούσε ότι η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητας, γνωστή με το ακρωνύμιο ΔΕΠΥ, ήταν ένα πρόβλημα που αφορούσε αποκλειστικά την παιδική ηλικία. Όσο όμως τα παιδιά μεγάλωναν γινόταν φανερό ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό τα συμπτώματα της ΔΕΠ-Υ όχι μόνο δεν υποχωρούσαν αλλά αντίθετα επέμεναν και προκαλούσαν σημαντική επιβάρυνση στην λειτουργικότητα, αυτών των ατόμων. Σήμερα οι σύγχρονες έρευνες ανεβάζουν αυτό το ποσοστό στο 70%. Μία σημαντική δυσκολία στην αναγνώριση της ΔΕΠΥ αποτελεί το γεγονός ότι τα συμπτώματα προσομοιάζουν με χαρακτηριστικά που μπορεί να παρατηρηθούν στην καθημερινή ζωή του καθενός όπως απροσεξία, πλήξη, ευερεθιστότητα, έλλειψη κινήτρου και οργάνωσης.


Παιδί & Οικογένεια - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Παιδί & Οικογένεια βρισκεται στη διεύθυνση Αρκαδίας 16Α Περιστέρι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105777616.

Tags

υπηρεσίες ψυχικής υγείας Περιστέρι, υπηρεσίες ειδικής αγωγής Περιστέρι, λογοθεραπεία Περιστέρι, εργοθεραπεία Περιστέρι

Βίντεο

Social Media