Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Παιδικό Κέντρο

Λογοθεραπευτές

Διεύθυνση

Αγίου Γεωργίου 78, Νέο Ψυχικό, Αττική 15451 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106728673

Φαξ

2106728673

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το Παιδικό Κέντρο είναι το πρώτο κέντρο αποκατάστασης που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 1997. Με την εμπειρία όλων αυτών των ετών και με την πολυμελή επιστημονική ομάδας μας είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι σωστό για την αποκατάσταση του παιδιού σας.

Σκοπός του κέντρου είναι η διάγνωση, πρόγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων εξέλιξης του παιδιού, ειδικών αναγκών και δυσκολιών μάθησης, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της σωματικής νοητικής και ψυχικής υγείας του ίδιου του παιδιού και της οικογένειάς του.

Στο κέντρο μας αντιμετωπίζουμε διαγνωστικά και θεραπευτικά παιδιά με αναπτυξιακές και νευρολογικές διαταραχές, προβλήματα λόγου και επικοινωνίας, ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες, κινητικά προβλήματα, γλωσσικές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες, καθώς επίσης και έφηβους με δυσκολίες μάθησης και προβλήματα κοινωνικής προσαρμογής ενώ παράλληλα τους παρέχουμε συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού.
Είμαστε κοντά στους γονείς και στις οικογένειες των παιδιών για να μπορούμε να στηρίξουμε το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθείται.


Παιδικό Κέντρο - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Παιδικό Κέντρο βρισκεται στη διεύθυνση Αγίου Γεωργίου 78 Νέο Ψυχικό, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Λογοθεραπευτές. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106728673.

Tags

κέντρο λογοθεραπείας Νέο Ψυχικό, εργοθεραπεία Νέο Ψυχικό, λογοθεραπευτής Νέο Ψυχικό, παιδοψυχολόγος Νέο Ψυχικό, δημιουργική απασχόληση Νέο Ψυχικό, μελέτη Νέο Ψυχικό, αυτισμός Νέο Ψυχικό, λογοθεραπεία Νέο Ψυχικό, δυσλεξία Νέο Ψυχικό, συμβουλευτική γονέων Νέο Ψυχικό,μουσικοκινητικη Νέο Ψυχικό, messy play Νέο Ψυχικό, ειδικό παιδαγωγικό Νέο Ψυχικό, ψυχοθεραπεία Νέο Ψυχικό, ομάδες παιδιών Νέο Ψυχικό, θεατρικό παιχνίδι Νέο Ψυχικό, αισθητηριακή ολοκλήρωση Νέο Ψυχικό

Βίντεο

Social Media