Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Παλλάδιον

Κέντρα Αποκατάστασης

Διεύθυνση

2ο Χλμ. Παλαιάς Επαρχιακής Οδού Τρίπολης Τεγέας, Τρίπολη, Αρκαδία 22100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2716008888

Φαξ

2716008887

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Όταν ο στόχος είναι να ανακτήσετε την ικανότητα και την ανεξαρτησία που χάσατε λόγω τραυματισμού ή ασθένειας, η σωστή επιλογή ποιότητας της φροντίδας και της αποκατάστασης είναι καθοριστικής σημασίας.

Δεν είναι όλες οι δομές αποκατάστασης ίδιες. Υπάρχουν διαφορές στα επίπεδα εμπειρίας τους, στην ποιότητα της φροντίδας των ασθενών τους και στην πολυπλοκότητα των τεχνολογιών και των θεραπειών που χρησιμοποιούν. 

Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ χρησιμοποιεί προηγμένες θεραπείες από κορυφαίους ειδικούς. Κατατάσσεται στα καλύτερα κέντρα Αποκατάστασης της ανατολικής Ευρώπης και αναζητείται από ασθενείς από όλο τον κόσμο λόγω της αποδεδειγμένης ικανότητάς μας να επιτυγχάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή λειτουργική βελτίωση.


Παλλάδιον - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Παλλάδιον βρισκεται στη διεύθυνση 2ο Χλμ. Παλαιάς Επαρχιακής Οδού Τρίπολης Τεγέας Τρίπολη, Αρκαδία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κέντρα Αποκατάστασης. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2716008888.

Tags

κέντρο αποκατάστασης Τρίπολη, φυσικοθεραπεία Τρίπολη, υδροθεραπεία Τρίπολη, εργοθεραπεία Τρίπολη, λογοθεραπεία Τρίπολη, ψυχολογική υποστήριξη Τρίπολη, διαιτολογία Τρίπολη, νοσηλευτική φροντίδα Τρίπολη, πρόσθετες υπηρεσίες Τρίπολη, νευροανάδραση Τρίπολη, Καλαμάτα, Σπάρτη

Βίντεο

Social Media