Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Panda Sports

Διεύθυνση

Καλυφτάκη 3 και Μενεξέδων 4, Κηφισιά, Αττική 14564 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2107233403, 2107224464

Φαξ

2107234383

Ιστότοπος

Πληροφορίες

PANDA SPORTS LTD, δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων και εμπορίας συνθετικού χλοοτάπητα, δαπέδων και αθλητικών ειδών. Πρωτοπόρος και ηγέτης στην αγορά εδώ και τριάντα χρόνια, Προσφέρει στην ελληνική αγορά εξειδικευμένα προϊόντα και λύσεις για υπαίθριους και αθλητικούς χώρους. Εισάγουμε στην αγορά συνέχεια νέες τεχνολογίες, νέες πιστοποιήσεις, νέα πρότυπα, νέες πατέντες, ανεβάζοντας τον πήχη του ανταγωνισμού και προσφέροντας στους πελάτες και συνεργάτες μας ότι πιο τελευταίο και άριστο ποιοτικά υπάρχει στην παγκόσμια αγορά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες της εταιρείας μας όλα αυτά τα έτη στην ελληνική αγορά.

Η εταιρία ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά του συνθετικού χλοοτάπητα και όχι μόνο, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρίσιμους οίκους της Ευρώπης με αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρίας ROYAL GRASS και QUICKPLAY, και πολλών ακόμα Ευρωπαϊκών οίκων όπως LIMONTA SPORT, BFS, UNIVERSAL SPORT, Tarkett, SPORTCOURT, GRABOPLAN κ.α.

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από πιστοποιήσεις, επίσημες τεχνικές προδιαγραφές και εγγυήσεις των οίκων παραγωγής.

Επίσης, διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταία τεχνολογίας, είναι σε θέση να αναλάβει εξολοκλήρου τη κατασκευή αθλητικών, υπαίθριων εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων, κατοικιών, και όχι μόνο, στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Εισάγουμε προϊόντα εξειδικευμένα για αθλητικούς και παιδικούς χώρους, κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση, προϊόντα που προσφέρουν ασφάλεια σε μικρά παιδιά. Ένα μεγάλο τμήμα της εταιρείας μας απευθύνετε σε σχολεία, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδότοπους, και πολυχώρους, με ειδικά υποστρώματα πιστοποιημένα από όλες τις Ευρωπαϊκές αρχές της εταιρείας APETEK, συνθετικούς χλοοτάπητες πιστοποιημένους με en11-73, iso και Ce, και όργανα παιδικής χαράς πιστοποιημένα με iso και ce, και μη για μικρούς ιδιωτικούς χώρους.

Επισκεφτείτε και την επίσημη ιστοσελίδα μας www.pandagraden.gr


Panda Sports - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Panda Sports βρισκεται στη διεύθυνση Καλυφτάκη 3 και Μενεξέδων 4 Κηφισιά, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Είδη Κήπου. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2107233403.

Tags

αθλητικά γήπεδα Κηφισιά Αθήνα, περιφράξεις Κηφισιά Αθήνα, χωματουργικές εργασίες Κηφισιά Αθήνα, ηλεκτροφωτισμός Κηφισιά Αθήνα, στέγαση γηπέδων Κηφισιά Αθήνα, συνθετικός χλοοτάπητας Κηφισιά Αθήνα, συντήρηση χλοοτάπητα Κηφισιά Αθήνα, χλοοτάπητας για παιδικές χαρές Κηφισιά Αθήνα, γυμναστηριακά δάπεδα Κηφισιά Αθήνα, κατασκευή τέννις Κηφισιά Αθήνα, εξοπλισμός παιδικών χαρών Κηφισιά Αθήνα, σκούπες συντήρησης γκαζόν Κηφισιά Αθήνα, δάπεδα για σχολεία Κηφισιά Αθήνα, δάπεδα για γήπεδα Κηφισιά Αθήνα, γκαζόν για σπίτια Κηφισιά Αθήνα, χλοοτάπητας για σπίτια Κηφισιά Αθήνα, pandafix Κηφισιά Αθήνα, royal grass hellas Κηφισιά, Κηφισιά, Αθήνα, Αττική

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Monday : 09:00 - 18:00

Tuesday : 09:00 - 18:00

Wednesday : 09:00 - 18:00

Thursday : 09:00 - 18:00

Friday : 09:00 - 18:00

Saturday : 10:00 - 14:00

Social Media