Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Πανταζής Δημοσθένης

Ξυλουργικές Εργασίες

Διεύθυνση

1ο χλμ Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας Παλαίρου, Βόνιτσα, Αιτωλοακαρνανία 30002 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2643023237, 6937043062

Φαξ

2643022245

Πληροφορίες

Η επιχείρηση ΠΑΝΤΑΖΗΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην τέχνη του ξύλου με μεράκι και αγάπη. Στόχος της επιχείρησης είναι η άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί, η ποιότητα εργασίας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας σε ποικιλία σχεδίων, με τέλειο φινίρισμα και υψηλή αισθητική, κουφώματα, ντουλάπες συρόμενες, ανοιγόμενες, άνετες και λειτουργικές, ειδικές κατασκευές.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε ή θέλετε να ρωτήσετε.


Πανταζής Δημοσθένης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Πανταζής Δημοσθένης βρισκεται στη διεύθυνση 1ο χλμ Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας Παλαίρου Βόνιτσα, Αιτωλοακαρνανία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξυλουργικές Εργασίες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2643023237.

Tags

ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου Βόνιτσα, ξύλινες κατασκευές Βόνιτσα, έπιπλα κουζίνας Βόνιτσα, έπιπλα μπάνιου Βόνιτσα, πόρτες Βόνιτσα, παράθυρα Βόνιτσα, νομός Αιτωλοακαρνανίας

Βίντεο

Social Media